Voorpremière Dikkertje Dap film in GaiaZOO!

Datum: 27 september 2017

KERKRADE - Woensdagmiddag 27 september stond in het teken van de feestelijke voorpremière van de film Dikkertje Dap in GaiaZOO. Meer dan 200 winnaars van verschillende acties werden verwelkomd in het ‘GaiaTheater’ in het Hof van Gaia.

DSC_0292

Met live gezongen kinderliedjes op de achtergrond maakte de winnaars hun entree. In aanloop naar de film werden kinderen geschminkt als hun favoriete dier. 
Voorzien van popcorn en een drankje konden er, op weg naar het theater, première foto’s worden gemaakt op de rode loper. Ook de pararazzi was aanwezig en maakte leuke kiekjes van de aanwezigen. Onder leiding van akoestische muziek werd de film luidkeels ingeleid door het zingen van het Dikkertje Dap lied. 

Was je niet aanwezig? Wees dan niet getreurd! Zondag 1 oktober om 11:00uur gaat de film Dikkertje Dap namelijk nog in voorpremière tijdens de Mini Morning bij VUE Kerkrade! Tijdens de speciale Mini Morning voor kinderen staat het geluid wat zachter, wordt er geschminkt en is er een fotohoek. Daarnaast kan je vragen stellen aan een echte giraffenverzorger. Ook is er een loterij georganiseerd waarmee je hele bijzondere prijzen kunt winnen zoals zelf de giraffen voeren in GaiaZOO! 

Dikkertje Dap ticket actie
- Bewaar je ticket en bezoek GaiaZOO
(op vertoon  van je bioscoopticket) voor slechts €13,50! 


Abonnementhouders van GaiaZOO kunnen voor slechts €5,- tickets kopen voor de Mini Morning op 1 oktober. Let op: reserveer kaarten per telefoon, want vol=vol! Kaarten kunnen bij de kassa van VUE Kerkrade worden opgehaald op vertoon van je GaiaZOO abonnementspas. 

Telefoonnummer VUE Kerkrade: 045-2119990

 

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO