Vrijwilliger KinderBoerderij

Per direct is GaiaZOO op zoek naar een vrijwilliger voor de kinderBoerderij. Het huidige team bestaat uit 3 personen en wordt aangestuurd door het hoofd van de afdeling. Van belang is dat deze persoon affiniteit heeft met dieren en mensen.


Organisatie

GaiaZOO is een van de jongste dierentuin van Nederland en helemaal gebouwd volgens de modernste visie op het houden van dieren. Een prachtige diercollectie, ruime verblijven, een avontuurlijk landschap en een opvallende architectuur kenmerken deze dierentuin van de 21e eeuw. Onafhankelijke instanties, zoals ANWB en ZooSite, kozen GaiaZOO meerdere malen tot leukste en beste dierentuin van Nederland. Natuurbehoud en –educatie is een integraal onderdeel van de bedrijfsfilosofie. ZOO is Gaia!

Werkzaamheden:

  • Verzorgen van de dieren op de KinderBoerderij;
  • Schoonhouden van de KinderBoerderij en de bijbehorende verblijven;
  • Beantwoorden van vragen van bezoekers;
  • Er op toezien dat bezoekers zich houden aan de gedragsregels en eventueel aanwijzingen geven ter correctie (dieren mogen b.v. niet gevoerd worden).

Reageren

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en heb je affiniteit met dieren en mensen, stuur dan je CV en sollicitatiebrief per e-mail naar:


GaiaZOO
Lex van der Leije / Coördinator dierverzorging
Postbus 68
6460 AB Kerkrade
L.vanderLeije@GaiaZOO.nl

Acquisitie naar deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO