Vergaderen in Hof van Gaia

In Magnolia kunt u onder andere gebruik maken van het Auditorium met 250 ruime zitplaatsen. Voorzien van de meest hoogwaardige audiovisuele apparatuur leent deze zaal zich voor bedrijfspresentaties en congressen. In de twee zalen van Magnolia kan vergaderd of gefeest worden in een zeer inspirerende omgeving. De zalen bieden door hun glazen gevel zicht op een sfeervol terras met uitzicht op de rode panda’s en muntjaks.


Hof van Gaia Vergaderen in GaiaZOO

Vergaderen in de inspirerende, groene en levendige omgeving van GaiaZOO zorgt voor een frisse kijk op de zaak. Neem tijdens de vergadering een korte pauze en loop een rondje door te dierentuin. Of dompel uw gasten onder in de wondere wereld van dier en natuur door ze een rondleiding aan te bieden. Dit in combinatie met een goede vergadering en eventuele heerlijke culinaire arrangementen staat garant voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst.

Vergaderen in GaiaZOO

Auditorium

Vergaderen in Hof van Gaia - GaiaZOO

 

Vergaderen in GaiaZOO

  • Inspirerende omgeving
  • Van vergadering tot conferentie
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Diverse arrangementmogelijkheden
  • Bijzondere omgeving

Hebben wij uw interesse gewekt?

Wij nodigen u graag uit voor een afspraak op locatie, om samen een programma op maat te maken. Heeft u nog vragen dan kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling reserveringen: +31(0)45 567 60 72
U kunt ook een e-mail sturen naar: reserveringen@GaiaZOO.nl

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO