17 jul

YoGaia

Waar ga jij naartoe tijdens de zomervakantie? Reis je ver weg of blijf je in de buurt? Jonge eikelmuizen verkennen in deze periode van het jaar de wereld en worden steeds zelfstandiger.

Wanneer: 17 juli 2022

Tijdstip: Van 08.45 tot 10.30 uur

Start: GaiaZOO

YoGaia

-Powered by Decathlon & NL Yogareizen-

Balancerend over de takken van struiken en bomen, onderweg wat bessen, insecten of zelfs een vogeleitje etend. Uiteindelijk verlaten ze hun moeder en gaan op zoek naar een eigen onderkomen. 

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze yogales ervaar je zelf de bewegingen die de eikelmuis op zijn verkenningstochten maakt. In de stille ZOO kan je volledig tot rust komen en genieten van alle geluiden in de natuur. De les wordt gegeven door NL Yogareizen.

Nagenieten
Na afloop geniet je van een gezond stuk fruit en een glas fruitsap en vertelt een educatief medewerker je nog veel meer over eikelmuizen en de rol die GaiaZOO speelt in hun bescherming.

Bijnaam
Wist je dat eikelmuizen ook wel fruitdiefje genoemd worden? Zij eten namelijk ook heel veel vruchten!

Wanneer
Op zondag 17 juli van 8.45 tot 10.30 uur

Kosten
€ 24,90 per persoon

YoGaia tickets zijn HIER verkrijgbaar

De opbrengsten van deze activiteit komen geheel ten goede aan de bescherming van de zeldzame eikelmuis in Zuid-Limburg. Met het geld planten we vruchtstruiken en hangen we nestkasten op in het leefgebied van dit ernstig bedreigde knaagdier. Daarmee helpen we hem voor de toekomst te behouden.

Meer leren over de eikelmuis? Ga dan naar onze eikelmuis-pagina!

Eikelmuis Ernstig Bedreigd In NL

YoGaia wordt aangeboden in samenwerking met NL Yogareizen:
NL Yogareizen is opgericht door Nick & Laura uit Landgraaf. NL yogareizen biedt yoga aan op unieke locaties. Een van deze unieke locaties is GaiaZOO. Naast yogareizen in binnen- en buitenland organiseert NL Yogareizen yoga workshops en bedrijfsyoga. NL yogareizen staat voor persoonlijke aandacht, inspirerende yogalessen, een plek waar iedereen zichzelf mag zijn en een goede balans tussen yoga en ontspanning. 

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO