Nieuwe huisstijl voor GaiaZOO. Het doorvoeren van alle huisstijlelementen vergt veel tijd. Dat geldt vooral voor onze website. Voor het einde van het jaar staat onze nieuwe website online. Houd het in de gaten! Lees meer.

Mindervaliden

Ook mindervaliden kunnen genieten van de avontuurlijke natuur in GaiaZOO. Bij de kassa van GaiaZOO is namelijk een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar, die tegen € 1,- borg gebruikt kunnen worden (winkelwagentjessysteem). Het vooraf reserveren van een rolstoel is helaas niet mogelijk. Het gebruik van scootmobiels in de ZOO is ook toegestaan.


Bongo dierentuin GaiaZOO

Hulphonden

Huisdieren zijn in verband met de veiligheid van onze dieren niet toegestaan.
De enige uitzondering hierop zijn assistentiehonden.
Men kan op vertoon van het officiële bewijsstuk dat het een assistentiehond betreft, zich melden bij Entreekassa 4.

De assistentiehond zelf dient een tuig te dragen met de tekst dat het een ‘assistentiehond’ betreft zodat dit duidelijk is voor personeel en bezoekers in ons park.
Een assistentiehond mag vanwege de veiligheid van onze dieren niet naar binnen in doorloopgebieden waar de bezoekers in het verblijf van de dieren zelf komen, dit betreft het doodshoofdapenbos en alle vogelvolières.
De hond mag nergens onbeheerd achter worden gelaten.
In plaats van een assistentiehond mag er 1 gratis begeleider mee op vertoon (bij entreekassa 4) van een officieel bewijsstuk dat men eigenlijk een assistentiehond bezit.

GaiaZOO kan geen opvang bieden voor (huis)dieren van bezoekers.
Het achterlaten van huisdieren in de auto zal altijd leiden tot het informeren van de politie over dit feit. 

Individueel bezoek

  • Entree voor een individueel bezoek van een mindervalide* € 18,50
  • Alleen verkrijgbaar aan dagentreekassa 4 van GaiaZOO
  • In deze situatie hoeft er geen tijdslot gereserveerd te worden.
  • Begeleider (maximaal 1 begeleider per mindervalide): gratis

* Onder mindervaliden verstaat GaiaZOO mensen die niet op eigen gelegenheid de ZOO kunnen betreden. Indien het een niet- zichtbare handicap is, dient men dit aan te tonen met een officieel en actueel document, bijvoorbeeld een doktersverklaring.

Zorginstellingen

Voor groepsbezoeken vanuit zorginstellingen heeft GaiaZOO speciale tarieven

  • Clienten: € 13,50 p.p.
  • Begeleider gratis (maximaal 1 begeleider per cliënt)
  • Bij meer begeleiders dan cliënten gelden voor deze begeleiders de reguliere entreetarieven.
  • Bij alleen dagbezoek zonder programma kan men zich melden bij dagentreekassa 4. In deze situatie hoeven er geen tijdsloten of entreetickets vooraf gereserveerd te worden.
  • Willen jullie een educatieve activiteit of koffie/vlaai, lunch, diner etc. reserveren? Neem dan contact met ons op via reserveringen@GaiaZOO.nl Bekijk hier alle arrangementen en voorwaarden.
  • Op vertoon van een legitimatiepas van de instelling of een melding op briefpapier van de instelling met naam contactpersoon, datum bezoek en aantal cliënten + begeleiders.

Eventueel overige bezoekers kunnen via de reguliere wijze reserveren: /reserveren 

Algemene verdere (onder andere Covid 19) informatie vindt u via deze link: /algemene-info/veel-gestelde-vragen/  

Meer info

Houd als rolstoelgebruiker rekening met de heuvelachtige omgeving en de vaak natuurlijk aangelegde paden, wat het vooruitduwen van een rolstoel zwaarder maakt. 
Verder zijn er toiletunits in de dierentuin (bij restaurant Acacia, DinoDome en Sequoia) die allen een invalidentoilet hebben. Er is geen tillift voorhanden.

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO