045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Voordelen voor Vrienden 2020

Met een abonnement heb je een streepje vóór, daarom ben je als abonnementhouder een 'Vriend van Gaia' en daarmee ambassadeur van GaiaZOO.

Als Vriend van Gaia profiteer je het hele jaar van vele extra's. Speciaal voor jou maakt GaiaZOO hiervoor afspraken met uiteenlopende partners. Ivm de coronacrisis, zijn een aantal partnervoordelen tijdelijk opgeschort. Hieronder vind je alle aanbiedingen die op dit moment gelden.

Vergeet niet om je abonnement te verlengen om van al deze voordelen gebruik te kunnen maken!

Let op! Tenzij anders vermeld, gelden deze kortingen uitsluitend na het tonen van je geldige GaiaZOO abonnement bij de desbetreffende partner.

Let op: door de coronacrisis is het op dit moment bij sommige partners (nog) niet mogelijk om een bezoek met korting te reserveren. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

 

365 dagen vrije entree bij GaiaZOO

Als Vriend van Gaia geniet je 365 dagen lang van GaiaZOO!

Bij het verlengen van je abonnement, maakt het niet wanneer je abonnement verloopt. Je verlengt je abonnement namelijk met 365 dagen vanaf de dag dat je huidige abonnement verloopt!

50% korting op de dagentree van GaiaZOO voor jouw introducé

In de webshop van GaiaZOO koop je een e-ticket voor een introducé.

Op vertoon van jouw geldige GaiaZOO abonnementspas, ontvangen jouw introducés (maximaal 4 personen per bezoek) 50% korting op de dagentree van GaiaZOO.

Gratis toegang tot de GaiaZOOmeravonden

Met jouw geldige GaiaZOO jaarkaart heb je recht op vrije toegang tot de GaiaZOOmeravonden in GaiaZOO. Reserveer wel altijd een tijdslot: https://tickets.gaiazoo.nl/nl/abonnementhouder/enter

Voor meer informatie: www.GaiaZOO.nl/GaiaZOOmeravonden

Voordelig parkeren

Als abonnementhouder van GaiaZOO betaal je geen € 7,50 maar € 5,- om te parkeren. Bij de aanschaf van een 10-ritten parkeerkaart van € 35,- betaal je slechts € 3,50 per parkeerbeurt.

Eenmalig 15% korting in de horeca

Bij inlevering van de bon uit de Voordeelfolder 2020 en bij een minimale besteding van € 15,- ontvang je 15% korting in de horeca.

Geldig in Gaia's Kitchen, SavannaLodge, TaigaLodge en Sequoia.
Geldig t/m 31-12-2020. Alleen op vertoon van je geldige abonnementspas.

Eenmalig 15% korting in de ZOOvenirshop

Bij inlevering van de bon uit de Voordeelfolder 2020 en bij een minimale besteding van € 15,- ontvang je 15% korting in de ZOOvenirshop van GaiaZOO.

Geldig t/m 31-12-2020. Alleen op vertoon van je geldige abonnementspas.

Onbeperkt 50% korting op de entree van Apenheul

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen 50% korting op het reguliere tarief van Apenheul voor één persoon.

Werkwijze: ga naar www.Apenheul.nl/webhop en kies de button 'ik heb al een kaartje'. Ook voor kinderen t/m 2 jaar dient te worden gereserveerd. Meld je bij je bezoek aan Apenheul bij de bezoekersreceptie en toon het tijdslotticket en jouw geldige GaiaZOO abonnementspas. Er worden je vervolgens entreetickets met 50% korting aangeboden.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.apenheul.nl

 

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Diergaarde Blijdorp

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Diergaarde Blijdorp. Hiervoor hoeft niet vooraf online gereserveerd te worden.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.diergaardeblijdorp.nl

 

 

Onbeperkt 50% korting bij Burgers' Zoo

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Koninklijke Burgers' Zoo. Reserveer altijd een tijdslot via de website van Burgers' Zoo.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.burgerszoo.nl

Onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs 12+ van Grotten van Han

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen tijdens het vooraf online reserveren van een PassHan ticket via www.grotte-de-han.be 50% korting door gebruik te maken van de promotiecode ABOGZO.

Let op: bij je bezoek aan de Grot en het Wildpark wordt er naar dit ticket en naar je geldige GaiaZOO abonnementspas gevraagd.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.grotte-de-han.be

 

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Bobbejaanland

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen 50% korting op het volwassenentarief van Bobbejaanland in België.

Werkwijze:
Reserveer vooraf online je bezoek en betaal een voorschot van € 10,-. Neem bij je bezoek deze reservering mee en toon je geldige GaiaZOO abonnement. Betaal aan de kassa het overige verschuldigde bedrag en ontvang entree tot Bobbejaanland.

Voor actuele prijzen, openingstijden en het reserveren van je bezoek verwijzen we je naar: www.bobbejaanland.be

 

 

50% korting op de entree van WILDLANDS Adventure Zoo

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van WILDLANDS.

Werkwijze:
Tickets met korting kunnen worden aangeschaft aan de kassa van WILDLANDS, op vertoon van je geldige GaiaZOO abonnementspas.
Let op: het kan voorkomen, dat een bezoekdag vol zit en er geen tickets meer beschikbaar zijn.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.wildlands.nl

 

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Dierenpark Amersfoort

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen in 2020 onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Dierenpark Amersfoort.

Werkwijze:

Let op! Reserveer jouw tijdslot vooraf via dierenparkamersfoort.nl/planjebezoek.

Bezoek Dierenpark Amersfoort met een gereserveerd tijdslot. Reserveer via dierenparkamersfoort.nl/planjebezoek. Ga dan naar ‘Ik heb een kortingsbon of -pas’ en kies je aankomsttijd. Binnen dat tijdslot kun jij jouw bon of pas verzilveren aan onze kassa. Zorg dat je de geldige kortingsbon of -pas bij je hebt en dat je contactloos kunt betalen.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar www.dierenparkamersfoort.nl

 

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Zoo Antwerpen

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen na online reservering via Zoo Antwerpen, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Zoo Antwerpen in België.

Werkwijze:
Reserveer je bezoek. Klik daarbij op 'Geniet je van een voordeel zonder code of heb je een voucher zonder code?' Vul vervolgens in dat je GaiaZOO abonnementhouder bent en verstuur het formulier. Je krijgt een bevestigingsmail met code toegezonden. Reserveer nu je bezoek via de website met de kortingscode en neem deze reservering en je geldige GaiaZOOpas mee bij je bezoek aan Zoo Antwerpen.

Voor actuele prijzen, openingstijden en reserveren verwijzen we je naar: www.ZOOantwerpen.be

 

 

50% korting op de entree van ZOO Planckendael

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen na online reservering via Zoo Plankendael, 50% korting op de dagentreeprijs van Zoo Antwerpen in België.

Werkwijze:
Reserveer je bezoek. Klik daarbij op 'Geniet je van een voordeel zonder code of heb je een voucher zonder code?' Vul vervolgens in dat je GaiaZOO abonnementhouder bent en verstuur het formulier. Je krijgt een bevestigingsmail met code toegezonden. Reserveer nu je bezoek via de website met de kortingscode en neem deze reservering en je geldige GaiaZOOpas mee bij je bezoek aan Zoo Plankendael.

Voor actuele prijzen, openingstijden en reserveren verwijzen we je naar: www.ZOOplanckendael.be

 

 

50% korting op de entree van Openluchtmuseum Bokrijk

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas, 50% korting bij Openluchtmuseum Bokrijk in België. Vooraf online reserveren is niet nodig.

Wanneer? Tijdens het zomerseizoen van 4 april 2020 t/m 2 november 2020

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.bokrijk.be/nl

Onbeperkt 50% korting op de entree van Kasteeltuinen Arcen

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Kasteeltuinen Arcen.

Werkwijze:
Reserveer online via de website en kies het gratis 'dagticket kortingsactie'. Dit ticket + je geldige GaiaZOO abonnementspas geven je recht op 50% korting op de dagprijs aan de kassa van Kasteeltuinen Arcen bij je bezoek.

De korting is niet geldig tijdens Elfia en avondopenstellingen en van van 18 t/m 21 september 2020.
Kasteeltuinen Arcen zijn geopend van 1 april t/m 1 november 2020.

Voor actuele prijzen, openingstijden en het reserveren van je bezoek verwijzen we je naar: www.kasteeltuinen.nl

__________

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 hectare park vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats met een 17e-eeuws kasteel. Laat u inspireren door Kasteeltuinen Arcen en ontdek de schoonheid van bloemen en planten in een van de meer dan 15 verschillende tuinen zoals het Rosarium, de Oosterse watertuin of de subtropische Casa Verde. Geniet van de mooie tuinen of bezoek de exposities in het monumentale kasteel. Regelmatig vinden er evenementen, activiteiten en optredens van muziekgezelschappen plaats.

Op vertoon van uw GaiaZOO jaarkaart ontvangt u 50% korting op de reguliere entreeprijs van Kasteeltuinen Arcen. Geldig tijdens de geldende openingstijden in 2020. Maximaal 4 personen per pas. Korting geldig op de geldende dagtarieven aan de kassa. Niet geldig tijdens Elfia en avondopenstellingen. Deze actie is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of gereduceerde (event)tickets. www.kasteeltuinen.nl

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Madurodam

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Madurodam.

Werkwijze:

-       Ga naar www.madurodam.nl/tickets en kiest voor optie 3.
-       Reserveer online een bezoekdatum & aankomsttijd en neemt de digitale tijdslotbevestiging mee i.c.m. de abonnementspas & kortingsbon.
-       Aan de kassa betaal je het gereduceerde tarief.  

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.madurodam.nl

__________

Madurodam. Moet je meemaken.

Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren. Dat moet je meemaken.

 

Onbeperkt 50% korting bij Julianatoren

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van kinderpretpark Koningin Julianatoren in Apeldoorn gedurende de geldende openingstijden van 12 april 2020 t/m 25 oktober 2020.

Vooraf online reserveren is hierbij niet nodig.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar www.julianatoren.nl

Onbeperkt 50% korting op de Rondvaart op de Maas

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op een Rondvaart op de Maas via Rederij Stiphout in Maastricht.

Wanneer? Deze actie is geldig van 1 januari 2020 t/m 30 december 2020.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar www.stiphout.nl

 

 

Onbeperkt 40% korting op de entree van de 7 Plopsa-parken

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van een vooraf aangeschaft e-ticket en hun abonnementspas, onbeperkt 40% korting op de reguliere toegangsprijs in de 7 Plopsa-parken:

- Plopsa Indoor Coevorden (NL)
- Plopsaland De Panne (BE)
- Plopsaqua De Panne (BE)
- Plopsa Indoor Hasselt (BE)
- Plopsa Coo (BE)
- Holiday Park Pfalz (DE)
- Majaland Kownaty (PL)

Deze korting is geldig van 6 januari 2020 t.e.m. 3 januari 2021 en is enkel van toepassing op de tickets voor kinderen ≥ 1 meter en voor volwassenen jonger dan 70 jaar.

Stappenplan:
Volg deze stappen om jouw dag te reserveren in Plopsaland De Panne, Plopsaqua De PannePlopsa CooPlopsa Indoor HasseltPlopsa Indoor Coevorden of Holiday Park!
Klik op één van bovenstaande parken of surf naar je park naar keuze.

Klik op “Reserveer of koop hier je Plopsaland De Panne tickets!” of maak gebruik van de rode ticket knop links onderaan je scherm. Onderstaande scherm zal zich nu openen in je internetbrowser. Klik op "Ik heb nog geen tickets" en vervolgens op "Ga verder".

Selecteer daarna “dagkaarten” of "avond tickets" en ga verder. 

Een volgend scherm zal zich openen in het venster. Kies hierbij de tickets die jij nodig hebt.

Kies nu de dag waarop jij jouw Plopsa-park wilt bezoeken. Heb je je datum gekozen? Ga dan verder.

Vul je emailadres in en controleer je bestelling. Indien je nog een parkeerticket wenst te reserveren is dit ook hier mogelijk.

Onderaan de pagina (onder parkeerticket), dient de code "PLOPSA40" ingegeven te worden om van het abonnementsvoordeel van -40% op tickets >1m te kunnen genieten. Klik vervolgens op invoeren, de korting zal nu verrekend worden. Klik tot slot op “Bestellen” om je reservatie af te ronden. 

Je ontvangt hierna de bevestiging van je reservatie met je tickets in je mailbox. Print deze tickets af of neem ze digitaal mee naar je Plopsa-park en geniet van een onvergetelijke dag! (Let op: voor Holiday Park dienen de tickets afgedrukt meegenomen te worden).

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.plopsa.be

Onbeperkt 20% korting op de entree van Attractiepark Toverland

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas, onbeperkt een persoonsgebonden korting van 20% op de dagentreeprijs voor personen groter dan 1.40m aan de kassa van Attractiepark Toverland te Sevenum. Het is niet mogelijk om vooraf een online reservering te maken.

Let op! Doordat Toverland werkt met een maximale bezoekerscapaciteit, kan het voorkomen dat een bezoekdag vol zit. 

Wanneer? Tijdens de geldende openingstijden van Toverland gedurende het zomerseizoen van 2020, van 28 maart t/m 8 november.

Let op: niet geldig tijdens het winterseizoen.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.toverland.com

 

 

Onbeperkt 20% korting bij Pairi Daiza

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen na online reserveren via de webshop van Pairi Daiza en op vertoon van deze reservering en hun geldige abonnementspas bij het bezoek, 20% van het betaalde bedrag retour aan de kassa.

Wanneer? Tijdens de geldende openingstijden in 2020.

Voor actuele prijzen, openingstijden en het reserveren van je bezoek verwijzen we je naar: www.PairiDaiza.nl

Onbeperkt 15% korting op de entree van Carolus Thermen Aachen

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 15% korting op de dagentreeprijs van Carolus Thermen in Aken (Duitsland). Ook ontvang je 10% korting op parkeren.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.carolus-thermen.de

 

Onbeperkt 25% korting op skipas bij SnowWorld

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen onbeperkt 25% korting per keer op een reguliere skipas (exclusief materiaalhuur) bij SnowWorld Landgraaf, Amsterdam, Rucphen, Terneuzen & Zoetermeer.

Werkwijze:

1. Ga naar www.snowworld.com/ticket

2. De abonnementhouder kiest de gewenste locatie

3. Klik vervolgens op ‘ik heb een kortingsbon’ en ga verder naar de volgende stap

4. Door op de hyperlink 'voor overige kortingsbonnen & -kaarten klik hier’ te drukken verschijnt er een nieuw tabblad met een formulier

5. Bij de vraag ‘welke korting heb je?’ moet gekozen worden voor de optie ‘Gaia Zoo abonnement’

6. Na het volledig invullen van het formulier neemt onze Back Office contact op met de gast om de reservering in te plannen

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar www.snowworld.com

1 x 20% korting op het lunchbuffet voor 4 personen bij Van der Valk Heerlen

Tegen inlevering van de bon uit de voordeelfolder 2020 en op vertoon van je jaarabonnement, ontvang je 20% korting voor 4 personen op het lunchbuffet bij Van der Valk Heerlen.

Voorwaarden:

- Geldig van maandag t/m zaterdag m.u.v. feestdagen
- Vooraf reserveren verplicht via www.hotelheerlen.nl

 

 

 

Onbeperkt 15% korting op een 10 rittenkaart van Darteldome en €1,- korting op een dagentree van 4jr en ouder

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 15% korting op een 10 rittenkaart van Darteldome en/of €1,- korting op de dagentree van 4jr en ouder. De strippenkaart is zowel in Darteldome Kerkrade als Sittard geldig.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.darteldome.nl

 

 

Korting op een rit bij De Miljoenenlijn in Simpelveld

In 2020 krijgen GaiaZOO abonnementhouders korting bij De Miljoenenlijn in Simpelveld. Op vertoon van je geldige abonnementspas ontvang je aan het loket op station Simpelveld of bij de conducteur op de trein de volgende korting op een rit:

Volwassenen → € 6,50 korting
Kinderen → € 2,50 korting.

Deze actie is geldig op iedere reguliere rij-dag en niet tijdens evenementen.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.miljoenenlijn.nl

Onbeperkt € 4,50 korting bij Cube design museum

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen onbeperkt € 4,50 korting bij Cube design museum. 

  • Op vertoon van je GaiaZOO-abonnement aan de kassa ter plekke kun je een toegangstickt kopen voor Cube, Columbus of Continium.
  • Omdat er een beperkt aantal bezoekers dagelijks toe worden gelaten, adviseren we om online tickets te kopen of te reserveren. Gaia pashouders kunnen ook online hun tickets reserveren en dan vervolgens met reserveringsbewijs en Gaia pas ter plekke afrekenen.
  • Het is nu nog alleen mogelijk om met PIN of creditcard te betalen.

Voor actuele prijzen, openingstijden en het reserveren van je bezoek verwijzen we je naar: www.cubedesignmuseum.nl

 

 

Onbeperkt € 4,50 korting bij Continium discovery center

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen onbeperkt € 4,50 korting bij Continium Discovery Center. 

  • Op vertoon van je GaiaZOO-abonnement aan de kassa ter plekke kun je een toegangstickt kopen voor Cube, Columbus of Continium.
  • Omdat er een beperkt aantal bezoekers dagelijks toe worden gelaten, adviseren we om online tickets te kopen of te reserveren. Gaia pashouders kunnen ook online hun tickets reserveren en dan vervolgens met reserveringsbewijs en Gaia pas ter plekke afrekenen.
  • Het is nu nog alleen mogelijk om met PIN of creditcard te betalen.

Voor actuele prijzen, openingstijden en het reserveren van je bezoek verwijzen we je naar: www.continium.nl

 

 

Onbeperkt € 3,50 korting bij Columbus earth center

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen onbeperkt € 3,50 korting bij Columbus Earth Center.

  • Op vertoon van je GaiaZOO-abonnement aan de kassa ter plekke kun je een toegangstickt kopen voor Cube, Columbus of Continium.
  • Omdat er een beperkt aantal bezoekers dagelijks toe worden gelaten, adviseren we om online tickets te kopen of te reserveren. Gaia pashouders kunnen ook online hun tickets reserveren en dan vervolgens met reserveringsbewijs en Gaia pas ter plekke afrekenen.
  • Het is nu nog alleen mogelijk om met PIN of creditcard te betalen.

Voor actuele prijzen, openingstijden en het reserveren van je bezoek verwijzen we je naar: www.columbusearthcenter.nl

 

 

Onbeperkt € 5,- korting p.p. bij Bonnefantenmuseum

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020 en online ticket, onbeperkt € 5,- korting p.p. op de reguliere entreeprijs voor volwassenen bij Bonnefantenmuseum Maastricht.

Werkwijze: Op vertoon van een online ticket (voor jaarkaarthouders GaiaZOO: ticketsoort ‘Actievoucher’ selecteren op website: tickets.bonnefanten.nl) wordt aan de kassa het resterende bedrag afgerekend.

N.B. Kinderen t/m 18 jaar hebben altijd gratis entree in het Bonnefantenmuseum. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.bonnefanten.nl

Jeugdtickets € 1,- bij Limburgs Museum Venlo

Abonnementhouders van GaiaZOO van 4 t/m 17 jaar kunnen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020 en online ticket, het Limburgs Museum in Venlo t/m 31 augustus 2020 voor de prijs van € 1,- bezoeken.

Werkwijze: Schaf in de online webshop via www.limburgsmuseum.nl het jeugdticket aan en gebruik de actiecode GTAM29KT2 in stap 3 (afrekenen). Bij de toegang wordt naar je GaiaZOO abonnement gevraagd.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.limburgsmuseum.nl

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO